Døre & vinduer

Montering og udskiftning af døre og vinduer

Er du interesseret i montering af vinduer eller evt. udskiftning af indvendige døre? Jeg kan klare langt det meste. Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave​.

​Udskiftning af døre – byd dine gæster velkommen på flotteste vis

​Montering og udskiftning af døre og vinduer kræver ekspertise og erfaring – og det har jeg. Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS sætter alle former for døre op og sørger for, at døren er tilpasset den eksisterende bygning helt perfekt. Ved udskiftning af døre skal ramme og karm passe nøjagtigt, hvad enten det er til et gammelt bondehus, hvor flere hundrede år gammelt murværk skal bevares, eller det er et helt nyt hus, der skal have sat sin allerførste hoveddør i. Ved udskiftning af døre kan jeg præsentere dig for en lang række muligheder, hvor du skal tage stilling til f.eks.

  • ​Materialevalg: Træ eller træ/alu?
  • Skal der være glas i døren?

Jeg drøfter sammen med dig, hvilke muligheder der passer bedst ved montering og udskiftning af døre, og hvilke behov, du har – er det en sydvendt dør, der får meget sol, er der overdækket vindfang? m.m. Inden montering af døre har jeg været alle detaljerne igennem sammen med dig. Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS sætter en ære i at levere et stykke arbejde, du bliver fuldt tilfreds med, og du kan være sikker på, at de nye døre vil byde alle velkommen på flotteste vis.

​Luk dagslyset ind med nye vinduer

Trænger du til at se lyset gennem nye vinduer? Så er Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS klar til at hjælpe dig. Jeg er en tømrer med stor erfaring i alt tømrer- og snedkerarbejde, og skal dine gamle vinduer skiftes, sætter jeg ære i at udskifte dem med nye vinduer, som du bliver glad for mange år frem i tiden.

Man siger, at vinduerne er bygningens øjne, og jeg hjælper gerne med montering og udskiftning af vinduer, så enhver bygning står så smukt som muligt. Så kan du give dagslyset de bedste muligheder for at komme ind. Jeg udfører også udskiftning af vinduer efter mål.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

For mig er det vigtigt at mine kunder får en så god pris som muligt, uden at jeg går på kompromis med kvaliteten. Mine priser varierer naturligvis fra opgave til opgave, men jeg giver gerne et uforpligtende tilbud.

Jeg samarbejder med KPK Døre og vinduer men indsætter alle slags vinduer fra alle mærker.​

kpk_farve

Søger du en erfaren tømrer
​til dit næste projekt?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: ts@tstryger.dk.

send mig din opgave

Har du en forespørgsel på tømrerarbejde? Kontakt mig her!

Jeg bygger min forretning på glade kunder. Derfor er det vigtigt for mig, at mit arbejde skaber glæde hos dig, som kunde. Jeg udfører tømrer- og snedkerarbejde til perfektion og giver en skarp pris. Jeg er ekspert i mange former for bygge- og renoveringsopgaver, da jeg altid har haft en passion for det gode håndværk.

Vil du have kyndig og professionel hjælp til din næste tilbygning eller renovering, leverer jeg en rigtig god service til priser, der er til at forstå. Der er ingen opgaver, der er for store eller små.​​ Send en besked via formularen, ring på tlf.: (+45) 2685 5834 eller send mig en email på ts@tstryger.dk og hør mere om min service.

Jeg besvarer henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Skovkanten 69, 4700 Næstved

CVR-nummer: 42331767

phone-color (+45) 2685 5834

mail-color  ts@tstryger.dk

footer-stars

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 07.00 – 16.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til ts@tstryger.dk.

Læs Cookiedeklaration her

​© 2021 Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS. Alle rettigheder forbeholdes.