gulvlægning

Lægning af trægulve

​Der er intet i verden som et helt nyt gulv. Mange drømmer om at få et nyt flot gulv, og den drøm hjælper jeg dig gerne med at få gjort til virkelighed. Jeg har masser af erfaring med at lægge trægulve i alle sorter, og vil gerne lægge dit.

Nye trægulve lægges

​Hvis du går med overvejelserne om, hvilket nyt trægulv, du gerne vil have lagt, hjælper jeg dig med at vurdere alle mulighederne – du skal tænke på:

  • hvad bruges rummet til – hvor slidstærkt skal et nyt gulv være?
  • hvilken træsort kan du bedst lide – og hvad passer bedst til behovet?
  • skal der være gulvvarme under?

Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS kan lægge det hele, så du bliver glad for dit nye trægulv mange år frem. Og jeg rådgiver dig gerne med min erfaring i bagagen, så dit valg bliver det helt rigtige. Hos Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS kan jeg rådgive dig, om hvorvidt dit trægulv er værd at arbejde videre med eller bedst tjener sig ved at blive lagt på ny. 

Få et uforpligtende tilbud i dag

Jeg kommer gerne ud og ser på dit trægulv, så vi sammen kan drøfte alle de muligheder, der er for en løsning med masser af kvalitet. Kontakt os på formularen her på siden eller giv mig et kald på tlf. (+45) 2685 5834. Vi kommer også gerne ud og kigger på døre og vinduer mm. – Jeg er din tømrer i Næstved og de omkringliggende byer og kører ud med kort varsel.

Søger du en erfaren tømrer
​til dit næste projekt?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: ts@tstryger.dk.

send mig din opgave

Har du en forespørgsel på tømrerarbejde? Kontakt mig her!

Jeg bygger min forretning på glade kunder. Derfor er det vigtigt for mig, at mit arbejde skaber glæde hos dig, som kunde. Jeg udfører tømrer- og snedkerarbejde til perfektion og giver en skarp pris. Jeg er ekspert i mange former for bygge- og renoveringsopgaver, da jeg altid har haft en passion for det gode håndværk.

Vil du have kyndig og professionel hjælp til din næste tilbygning eller renovering, leverer jeg en rigtig god service til priser, der er til at forstå. Der er ingen opgaver, der er for store eller små.​​ Send en besked via formularen, ring på tlf.: (+45) 2685 5834 eller send mig en email på ts@tstryger.dk og hør mere om min service.

Jeg besvarer henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Skovkanten 69, 4700 Næstved

CVR-nummer: 42331767

phone-color (+45) 2685 5834

mail-color  ts@tstryger.dk

footer-stars

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 07.00 – 16.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til ts@tstryger.dk.

Læs Cookiedeklaration her

​© 2021 Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS. Alle rettigheder forbeholdes.