tagarbejde

Tagarbejde og tagrenovering

Det danske vejr er hårdt ved din bolig. Særligt taget er udsat og kræver derfor løbende vedligeholdelse. Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS har mange års erfaring med tagarbejde på alle typer huse.

Ønsker du mere plads? Har du overvejet at inddrage din tagetage i udvidelsen af din bolig? Er du i tvivl om, hvordan du skal renovere og vedligeholde dit tag? Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS har stor erfaring med tagarbejde på samtlige typer af huse. Lige fra udvidelse af dit indvendige beboelsesareal ved inddragelse af din tagetage til udendørs luksus i højden ved opbygning af din drømmetagterrasse.

Jeg tilbyder udover det håndværksmæssige yderligere at rådgive omkring, hvilke muligheder der forefindes, for at jeres hjem ikke mister charmen eller det gennemførte stilistiske præg. Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS udfører naturligvis også gængse tagreparationer samt vedligeholdelse af skorsten og kviste.

Er tiden kommet til et helt nyt tag, står jeg også til rådighed. Altid med fokus på kvalitet og holdbare løsninger.


Skal tagetagen udnyttes til beboelse, har jeg erfaringen, der sikrer et godt og holdbart resultat. Jeg kan bl.a. isolere gavl og tag opsætte vægge og opsætte kviste, så du får mere plads. Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser – og arbejdet er altid færdigt til aftalte tid. Jeg står klar til at høre fra jer og giver altid gerne en kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud.

Søger du en erfaren tømrer
​til dit næste projekt?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: ts@tstryger.dk.

send mig din opgave

Har du en forespørgsel på tømrerarbejde? Kontakt mig her!

Jeg bygger min forretning på glade kunder. Derfor er det vigtigt for mig, at mit arbejde skaber glæde hos dig, som kunde. Jeg udfører tømrer- og snedkerarbejde til perfektion og giver en skarp pris. Jeg er ekspert i mange former for bygge- og renoveringsopgaver, da jeg altid har haft en passion for det gode håndværk.

Vil du have kyndig og professionel hjælp til din næste tilbygning eller renovering, leverer jeg en rigtig god service til priser, der er til at forstå. Der er ingen opgaver, der er for store eller små.​​ Send en besked via formularen, ring på tlf.: (+45) 2685 5834 eller send mig en email på ts@tstryger.dk og hør mere om min service.

Jeg besvarer henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Skovkanten 69, 4700 Næstved

CVR-nummer: 42331767

phone-color (+45) 2685 5834

mail-color  ts@tstryger.dk

footer-stars

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 07.00 – 16.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til ts@tstryger.dk.

Læs Cookiedeklaration her

​© 2021 Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS. Alle rettigheder forbeholdes.