Træterrasser

Træterrasser og træterrassegulve

Hvem drømmer ikke om at kunne forlænge forårsdage og sommeraftener med en skøn træterrasse? Hos Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS er jeg gode til det gode håndværk og sætter en ære i, at bygge de træterrasser i kvalitetsmaterialer, der holder mange år frem.

Mange muligheder​

​En træterrasse kan give dit hus et ekstra rum med næsten uanede muligheder. Du har sikkert selv en idé om, hvor træterrassen skal bygges, og hvordan den skal se ud. Jeg har stor erfaring i at sætte træterrasser op, og kan måske give dig nye ideer til, hvordan din træterrasse kan udformes? Mulighederne er mange:

  • skal det være en mindre ”morgenmadsterrasse” eller en stor træterrasse med plads til mange aktiviteter?
  • hvilken retning skal den vende – mod syd, øst eller vest?
  • skal der være adgang til træterrassen fra både huset og haven – evt. en trappe op eller ned?
  • hvilke materialer skal træterrassen bygges i – hvor vedligeholdelsesfri skal den være?
  • skal der være åbent til træterrassen, eller skal der sættes et rækværk om?
  • hvordan skal et evt. rækværk se ud? Lægter, bjælker, lodret, vandret?

Lægning af terrassegulv

Når jeg drøfter udformningen af din nye træterrasse, skal du tænke over, hvilket terrassegulv, du ønsker. Der er mange muligheder, og forskellige træsorter kræver forskellig vedligeholdelse. Det vejleder Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS gerne om som tømrermester i Næstved. Uanset hvad du vælger, lægger vi det, så det er smukt og flot at se på og lækkert at gå på. Og samtidig så robust som et gulv skal være.

Terrassedør i huset

Når en ny træterrasse sættes op, kan der med fordel også isættes en terrassedør i huset, der passer til, både hvad angår træsort, men måske også et design, der matcher træterrassen. Er der tale om at isætte en terrassedør i huset et sted, hvor der ikke tidligere har været en dør, kan Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS også her udføre et stykke kvalitetshåndværk, du bliver mere end tilfreds med.

Jeg har stor erfaring i at montere døre, og kan sætte en terrassedør i, der er tilpasset perfekt til såvel den nye træterrasse som til det rum, den lukker op og i til. Døren skal laves sikkerhedsmæssigt forsvarligt, så udover at den skal være flot og meget nem at bruge, skal den også sikre, at jeres hus er lige så sikkert aflåst som hidtil. Og så skal det være så pæn en helhed, træterrasse, terrassegulv og terrassedør, at det ser ud som om, huset er født med det. Det skal være et kvalitetsløft af dit hus, du vil glæde dig over mange år frem i tiden.

Vi bygger din nye træterrasse

Hos Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS er jeg professionel og holder, hvad jeg lover. Jeg kører i områderne i omkring Storkøbenhavn og Næstved – og drøfter gerne de muligheder, dit hus har for at få en lækker træterrasse. Kontakt mig på formularen her på siden eller giv mig et kald på (+45) 2685 5834, så vender jeg hurtigt tilbage for et naturligvis helt uforpligtende besøg og tilbud på træterrasse.

Søger du en erfaren tømrer
​til dit næste projekt?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: ts@tstryger.dk.

send mig din opgave

Har du en forespørgsel på tømrerarbejde? Kontakt mig her!

Jeg bygger min forretning på glade kunder. Derfor er det vigtigt for mig, at mit arbejde skaber glæde hos dig, som kunde. Jeg udfører tømrer- og snedkerarbejde til perfektion og giver en skarp pris. Jeg er ekspert i mange former for bygge- og renoveringsopgaver, da jeg altid har haft en passion for det gode håndværk.

Vil du have kyndig og professionel hjælp til din næste tilbygning eller renovering, leverer jeg en rigtig god service til priser, der er til at forstå. Der er ingen opgaver, der er for store eller små.​​ Send en besked via formularen, ring på tlf.: (+45) 2685 5834 eller send mig en email på ts@tstryger.dk og hør mere om min service.

Jeg besvarer henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Skovkanten 69, 4700 Næstved

CVR-nummer: 42331767

phone-color (+45) 2685 5834

mail-color  ts@tstryger.dk

footer-stars

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 07.00 – 16.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til ts@tstryger.dk.

Læs Cookiedeklaration her

​© 2021 Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS. Alle rettigheder forbeholdes.