om mig

Tømrermester med fokus på kunden

Mit navn er Thorbjørn Stryger. Jeg er uddannet tømrermester, og vinder af DM i Skills 2015.

Jeg lægger vægt på altid at aflevere opgaven til aftalt tid og i høj kvalitet.

​Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse. Jeg påtager os gerne totalentrepriseopgaver, hvor jeg står for koordineringen af arbejdet med vores faste samarbejdspartnere. Det er alle sammen virksomheder, der er kendetegnet ved deres erfaring og professionalisme.

Jeg løser opgaver for store og små erhvervsvirksomheder, for offentlige institutioner, for boligforeninger og for private husejere. Min medarbejderstab er kendetegnet ved deres alsidige faglige kompetencer og deres insisteren på at udføre alt arbejde efter de højeste standarder.

Jeg satser på kvalitet hele vejen og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

Jeg har fokus på funktion og æstetik, men ved også, at professionel planlægning og god dialog med kunden er afgørende for et godt resultat. Ingen opgave er for stor eller for lille. Jeg interesserer mig for det hele og samarbejder med andre dygtige håndværkere, så du kan få løst alle typer tømreropgaver hos mig.

Uanset om der er tale om reparationer, ombygninger eller nybygninger, er jeg klar til opgaven. Tag et kig her på siden - den præsenterer min verden af træ og solidt håndværk.​ Jeg præsenterer eksempler på vores arbejde her på siden. Vil du vide mere, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte mig.

Søger du en erfaren tømrer
​til dit næste projekt?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: ts@tstryger.dk.

send mig din opgave

Har du en forespørgsel på tømrerarbejde? Kontakt mig her!

Jeg bygger min forretning på glade kunder. Derfor er det vigtigt for mig, at mit arbejde skaber glæde hos dig, som kunde. Jeg udfører tømrer- og snedkerarbejde til perfektion og giver en skarp pris. Jeg er ekspert i mange former for bygge- og renoveringsopgaver, da jeg altid har haft en passion for det gode håndværk.

Vil du have kyndig og professionel hjælp til din næste tilbygning eller renovering, leverer jeg en rigtig god service til priser, der er til at forstå. Der er ingen opgaver, der er for store eller små.​​ Send en besked via formularen, ring på tlf.: (+45) 2685 5834 eller send mig en email på ts@tstryger.dk og hør mere om min service.

Jeg besvarer henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Skovkanten 69, 4700 Næstved

CVR-nummer: 42331767

phone-color (+45) 2685 5834

mail-color  ts@tstryger.dk

footer-stars

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 07.00 – 16.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Henvendelser uden for åbningstider bedes sendes til ts@tstryger.dk.

Læs Cookiedeklaration her

​© 2021 Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS. Alle rettigheder forbeholdes.