Tømrermester med byg garanti

Montering og udskiftning af døre og vinduer

Udskiftning af døre

Byd dine gæster velkommen på flotteste vis

Montering og udskiftning af døre og vinduer kræver ekspertise og erfaring – og det har jeg. Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS sætter alle former for døre op og sørger for, at døren er tilpasset den eksisterende bygning helt perfekt. Ved udskiftning af døre skal ramme og karm passe nøjagtigt, hvad enten det er til et gammelt bondehus, hvor flere hundrede år gammelt murværk skal bevares, eller det er et helt nyt hus, der skal have sat sin allerførste hoveddør i. Ved udskiftning af døre kan jeg præsentere dig for en lang række muligheder, hvor du skal tage stilling til f.eks.

Den bedste mulighed

Hvilken mulighed passer bedst?

Jeg drøfter sammen med dig, hvilke muligheder der passer bedst ved montering og udskiftning af døre, og hvilke behov, du har – er det en sydvendt dør, der får meget sol, er der overdækket vindfang? m.m. Inden montering af døre har jeg været alle detaljerne igennem sammen med dig. Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS sætter en ære i at levere et stykke arbejde, du bliver fuldt tilfreds med, og du kan være sikker på, at de nye døre vil byde alle velkommen på flotteste vis.

Få lyset ind i stuen

Luk dagslyset ind med nye vinduer

Trænger du til at se lyset gennem nye vinduer? Så er Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS klar til at hjælpe dig. Jeg er en tømrer med stor erfaring i alt tømrer- og snedkerarbejde, og skal dine gamle vinduer skiftes, sætter jeg ære i at udskifte dem med nye vinduer, som du bliver glad for mange år frem i tiden.

Man siger, at vinduerne er bygningens øjne, og jeg hjælper gerne med montering og udskiftning af vinduer, så enhver bygning står så smukt som muligt. Så kan du give dagslyset de bedste muligheder for at komme ind. Jeg udfører også udskiftning af vinduer efter mål.

Hvad koster det?

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

For mig er det vigtigt at mine kunder får en så god pris som muligt, uden at jeg går på kompromis med kvaliteten. Mine priser varierer naturligvis fra opgave til opgave, men jeg giver gerne et uforpligtende tilbud.

Jeg samarbejder med KPK Døre og vinduer men indsætter alle slags vinduer fra alle mærker.​

Send mig din opgave

Har du en forespørgsel på tømrerarbejde?