Tømrermester med byg garanti

Lægning af trægulve

Gulvlægning

Nye trægulve lægges

​Der er intet i verden som et helt nyt gulv. Mange drømmer om at få et nyt flot gulv, og den drøm hjælper jeg dig gerne med at få gjort til virkelighed. Jeg har masser af erfaring med at lægge trægulve i alle sorter, og vil gerne lægge dit.

​Hvis du går med overvejelserne om, hvilket nyt trægulv, du gerne vil have lagt, hjælper jeg dig med at vurdere alle mulighederne – du skal tænke på:

Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS kan lægge det hele, så du bliver glad for dit nye trægulv mange år frem. Og jeg rådgiver dig gerne med min erfaring i bagagen, så dit valg bliver det helt rigtige. Hos Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS kan jeg rådgive dig, om hvorvidt dit trægulv er værd at arbejde videre med eller bedst tjener sig ved at blive lagt på ny.

Send mig din opgave

Har du en forespørgsel på tømrerarbejde?

Vil du have kyndig og professionel hjælp til din næste tilbygning eller renovering, leverer jeg en rigtig god service til priser, der er til at forstå. Der er ingen opgaver, der er for store eller små.​​ Send en besked via formularen, ring på tlf.: 26 85 58 34 eller send mig en email på ts@tstryger.dk og hør mere om min service.

Jeg kan klare din opgave

Få et uforpligtende tilbud i dag

Jeg kommer gerne ud og ser på dit trægulv, så vi sammen kan drøfte alle de muligheder, der er for en løsning med masser af kvalitet. Kontakt os på formularen her på siden eller giv mig et kald på tlf. 26 85 58 34. Vi kommer også gerne ud og kigger på døre og vinduer mm. – Jeg er din tømrer i Næstved og de omkringliggende byer og kører ud med kort varsel.

Send mig din opgave

Har du en forespørgsel på tømrerarbejde?