Tømrermester med byg garanti

Tømrermester med fokus på kunden

Om firmaet

Tømrermester udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver

​Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse. Jeg påtager os gerne totalentrepriseopgaver, hvor jeg står for koordineringen af arbejdet med vores faste samarbejdspartnere. Det er alle sammen virksomheder, der er kendetegnet ved deres erfaring og professionalisme.

Jeg løser opgaver for store og små erhvervsvirksomheder, for offentlige institutioner, for boligforeninger og for private husejere. Min medarbejderstab er kendetegnet ved deres alsidige faglige kompetencer og deres insisteren på at udføre alt arbejde efter de højeste standarder.

Send mig din opgave

Har du en forespørgsel på tømrerarbejde?

Vil du have kyndig og professionel hjælp til din næste tilbygning eller renovering, leverer jeg en rigtig god service til priser, der er til at forstå. Der er ingen opgaver, der er for store eller små.​​ Send en besked via formularen, ring på tlf.: 26 85 58 34 eller send mig en email på ts@tstryger.dk og hør mere om min service.

Kvalitet hele vejen

Jeg samler på glade kunder

Jeg satser på kvalitet hele vejen og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

Jeg har fokus på funktion og æstetik, men ved også, at professionel planlægning og god dialog med kunden er afgørende for et godt resultat. Ingen opgave er for stor eller for lille. Jeg interesserer mig for det hele og samarbejder med andre dygtige håndværkere, så du kan få løst alle typer tømreropgaver hos mig.

Uanset om der er tale om reparationer, ombygninger eller nybygninger, er jeg klar til opgaven. Tag et kig her på siden – den præsenterer min verden af træ og solidt håndværk.​ Jeg præsenterer eksempler på vores arbejde her på siden. Vil du vide mere, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte mig.

Send mig din opgave

Har du en forespørgsel på tømrerarbejde?