Tømrermester med byg garanti

Træterrasser og træterrassegulve

Træterrasser

Mange muligheder

Hvem drømmer ikke om at kunne forlænge forårsdage og sommeraftener med en skøn træterrasse? Hos Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS er jeg gode til det gode håndværk og sætter en ære i, at bygge de træterrasser i kvalitetsmaterialer, der holder mange år frem.

​En træterrasse kan give dit hus et ekstra rum med næsten uanede muligheder. Du har sikkert selv en idé om, hvor træterrassen skal bygges, og hvordan den skal se ud. Jeg har stor erfaring i at sætte træterrasser op, og kan måske give dig nye ideer til, hvordan din træterrasse kan udformes? Mulighederne er mange:

Send mig din opgave

Vi bygger din nye træterrasse

Hos Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS er jeg professionel og holder, hvad jeg lover. Jeg kører i områderne i omkring Storkøbenhavn og Næstved – og drøfter gerne de muligheder, dit hus har for at få en lækker træterrasse. Send en besked via formularen, ring på tlf.: 26 85 58 34 eller send mig en email på ts@tstryger.dk og hør mere om min service.

Lægning af terrassegulv

Terrassedør i huset

Når jeg drøfter udformningen af din nye træterrasse, skal du tænke over, hvilket terrassegulv, du ønsker. Der er mange muligheder, og forskellige træsorter kræver forskellig vedligeholdelse. Det vejleder Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS gerne om som tømrermester i Næstved. Uanset hvad du vælger, lægger vi det, så det er smukt og flot at se på og lækkert at gå på. Og samtidig så robust som et gulv skal være.

Når en ny træterrasse sættes op, kan der med fordel også isættes en terrassedør i huset, der passer til, både hvad angår træsort, men måske også et design, der matcher træterrassen. Er der tale om at isætte en terrassedør i huset et sted, hvor der ikke tidligere har været en dør, kan Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS også her udføre et stykke kvalitetshåndværk, du bliver mere end tilfreds med.

Jeg har stor erfaring i at montere døre, og kan sætte en terrassedør i, der er tilpasset perfekt til såvel den nye træterrasse som til det rum, den lukker op og i til. Døren skal laves sikkerhedsmæssigt forsvarligt, så udover at den skal være flot og meget nem at bruge, skal den også sikre, at jeres hus er lige så sikkert aflåst som hidtil. Og så skal det være så pæn en helhed, træterrasse, terrassegulv og terrassedør, at det ser ud som om, huset er født med det. Det skal være et kvalitetsløft af dit hus, du vil glæde dig over mange år frem i tiden.

Send mig din opgave

Har du en forespørgsel på tømrerarbejde?