Tømrermester med byg garanti

Professionel tilbygning og ombygning

Tilbygning & ombygning

Alsidige løsninger inden for ombygning

Muligheden for at udvide din bolig, så den får både funktionelle og æstetiske gevinster, er større, end du forestiller dig. Jeg kan udføre store og små tilbygninger og avancerede ombygninger.

​Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS tilbyder tilbygninger af alt lige fra tagterrasser til udestuer. Det solide håndværk er mit varemærke. Vi bygger kun i gode byggematerialer og sikrer, at dit projekt bliver præcis, som du ønsker det. Tilbygning kan fås i et utal af muligheder. Jeg giver gerne råd om udformning og valg af byggematerialer, inden arbejdet startes.

Send mig din opgave

Har du en forespørgsel på tømrerarbejde?

Vil du have kyndig og professionel hjælp til din næste tilbygning eller renovering, leverer jeg en rigtig god service til priser, der er til at forstå. Der er ingen opgaver, der er for store eller små.​​ Send en besked via formularen, ring på tlf.: 26 85 58 34 eller send mig en email på ts@tstryger.dk og hør mere om min service.

Alle tømreropgaver

Tømrermester der klarer det hele

Tømrermester Thorbjørn Stryger ApS løser alle tænkelige tømreropgaver i butikslokaler, på kontorer, i private hjem, og hvor der ellers er behov for ombygning, reparation eller vedligeholdelse af træmaterialer. Virksomheden har igennem flere år stået for at udvikle æstetiske løsninger, hvor kvaliteten er i top. På baggrund af dette har jeg da også vundet DM i Skills i 2021.​

Send mig din opgave

Har du en forespørgsel på tømrerarbejde?